ER Klinik söker tre plastikkirurger och två narkosläkare

Arbetsplatsbeskrivning

Med 5 moderna operationssalar, 16 uppvaksplatser, 9 mottagningsrum och vidhängande konferensanläggning, utgör ER Klinik en modern logistisk arbetsplats där Du är del av ett kvalitetsfokuserat team. Vårt geografiskt välplacerade läge i norra Stockholm är lättillgängligt med både privata och allmänna kommunikationsmedel, och närheten till Arlanda möjliggör ett rikstäckande upptagningsområde.

Verksamhetsbeskrivning

ER Klinik bedriver samtliga former av estetisk kirurgi samt dermatologisk verksamhet. 
Vi söker nu specialistläkare med erfarenhet inom framför allt Plastikkirurgi och Anestesiologi men även Öron-Näsa-Hals, Dermatologi och Allmänkirurgi. Vi erbjuder arbete i team med goda möjligheter för kompetensutveckling.

Dina kvalifikationer

Specialistkompetens i Plastikkirurgi eller Anestesiologi, med god klinisk kompetens och förmåga till självständigt arbete på mottagning och operationsavdelning. Du har pedagogisk förmåga och intresse för handledning och utbildning. Din samarbetsförmåga är god och du har intresse för klinisk verksamhetsutveckling. Klinisk erfarenhet av estetisk kirurgi är meriterande. Stor vikt läggs vid hur du är som person. Vi värdesätter att du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och har en god förmåga att kommunicera. 
 

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig tillsvidare anställning på heltid. Ett flertal alternativa löneupplägg finns med bl a möjlighet att kombinera fast lön med provisionsbaserad ersättning. Tillträde och lön efter överenskommelse. Hos oss får du förmåner som gör skillnad. 

Har du frågor?

Verksamhetschef Kenan Anter: 010-3038000
Mejlkontakt:  info@erklinik.se 

Välkommen med din ansökan via mejl eller länken nedan

OBS! Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven.  
De handlingar vi behöver förutom CV och personligt brev är specialistbevis.  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

*Obligatoriskt
Genom att prenumerera medger jag att jag tagit del av och godkänner ER Kliniks Integritetspolicy gällande hantering av personuppgifter.