Personal

ER Klinik välkomnar Dr Layth Gurgia som plastikkirurgisk kollega i verksamheten.

Dr Layth Gurgia erhöll Svensk läkarlegitimation 2003 och fortsatte därefter sin specialistutbildning i Plastikkirurgi vid Universitetssjukhuset i Örebro och Universitetssjukhus Bergen och Tromsö i Norge.

Dr Gurgia är Fellowship utbildad inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi vid London Royal Free Hospital, Bergman Clinics (Holland) och Erasmus Medical center Dr Gurgia har tidigare arbetat som Överläkare inom plastikkirurgi vid Helgelands sjukhus i Norge och Aleris Sjukhuset i Bodö, och har en omfattande erfarenhet inom estetisk plastikkirurgi.


Dr Layth Gurgia är en av få läkare i Sverige med Europeisk Board Examen i estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi(http://www.ebopras.org).


Han är medlem i Svenska och Norska läkarförbunden, Norska plastikkirurgiska föreningen, Norsk förening för estetisk plastikkirurgi och Royal college of surgeons of England (MRCS diplom).


Dr Layth Gurgia har vidare utbildats, under Dr Vilyam Melki’s handledning, inom den laserassisterade fettsugningstekniken (Smartlipo) i enlighet med L.A.M.M (Liposuction Ad Modum Melki), som lämpar sig mycket väl för bl a lipödemdrabbade patienter. Använd vår hemsidas bokningssystem, ring 010-3038000 eller maila info@erklinik.se för bokning av tid för konsultation av följande:

- Bröstplastik (lyft, förstoring, förminskning)
- Bukplastik
- Lårplastik
- Överarmsplastik
- Ryggplastik
- Ögonlockplastik
- Öronplastik
- Näsplastik
- Ansiktslyft
- Fettsugning
- Fillers / Botox
- Brazilian butt lift
- Fettsugning haka/kinder
- Fettsugning Smartlipo
- Fett transplantation

ER Klinik välkomnar Dr Henric Olander som kollega i verksamheten.

Henric är specialist i kirurgi och bröstkirurgi med estetisk inriktning.

subscribe to our newsletter

*indicates required
Genom att prenumerera medger jag att jag tagit del av och godkänner ER Kliniks Integritetspolicy gällande hantering av personuppgifter.