Läppar

Läppbehandlingar

Varje individs läppar är unika och har stor betydelse för utseendet. På ER Klinik har vi ett flertal estetiska behandlingar för läppar. Samtliga nedan beskrivna metoder kan användas var för sig eller i kombination för att uppnå bästa möjliga och önskvärda estetiska resultat 

Fillers och Läppförstorning

Hyaluronsyra kallas det ämne som används i så kallade fillers. Hyaluronsyra binder fukt och har därför egenskaper som gör det lämpligt när man vill påverka och förbättra huden i läpparna och ansiktet. 

Det finns olika anledningar till varför man under en period vill förstora eller förändra formen på sina läppar med hjälp av fillers. Med åldern kan läpparna tappa sin spänst och förlora sina konturer. Ibland har patienter en önskan att öka volymen om man upplever att man har naturligt smala eller små läppar.

Fillers som estetisk behandlingsmetod för ansiktet. 

Fillers, som har hyaluronsyra som aktiv substans, har flera applikationsområden vid förbättring och föryngring av olika delar i ansiktet. Det finns många olika fillers med olika profil från olika leverantörer som exempelvis Juvéderm, Restylane, Stylage och Teosyal. På ER Klinik kan vi erbjuda hela panoramat av produkter och hjälpa dig att guida och utforma den behandling och filler typ som lämpar sig bäst för dina individuella behov och önskemål.
 

subscribe to our newsletter

*indicates required
Genom att prenumerera medger jag att jag tagit del av och godkänner ER Kliniks Integritetspolicy gällande hantering av personuppgifter.