Bröst

Estetisk åtgärd av brösten

Forma om dina bröst

En plastikkirurgisk åtgärd av brösten innebär en förminskning, förstoring eller att man bara ändrar formen på dem. Det finns olika anledningar till att kvinnor vill operera sina bröst och önskemålen på utfört ingrepp är högst individuella och personliga. 
På ER Klinik skräddarsyr vi därför behandlingen och använder alla de senaste tillgängliga teknikerna och metoderna inom detta fält för att du som patient skall få den operation som passar dig bäst så att du skall kunna bli nöjd med resultatet.

Bröstförstoring

En bröstförstoring är en vanlig plastikkirurgisk åtgärd och innebär att man ökar volymen på båda, eller i vissa fall, det ena av brösten. Bröstförstorande kirurgi innebär i majoriteten av alla fall att implantat inopereras. Det är av yttersta vikt att dessa implantat är kliniskt säkra och av bästa kvalitet och framför allt att operationsmiljön uppfyller alla sterilitetskraven för att inte riskera en postoperativ infektion.

ER Klinik samarbetar endast med erfarna leverantörer på marknaden som tillhandahåller de bästa produkterna. Våra operationssalar håller den högsta internationella standarden avseende sterilitet för att kunna minimera risken för infektioner. 

Vanliga frågor och svar kring bröstimplantat

Vad kostar bröstimplantat?

Vid ER Klinik kostar en bröstförstoring med bröstimplantat från 35 000 kr. Vg se våra priser här.

Hur länge håller bröstimplantaten?

Hållbarhetstiden varierar från person till person, men i många fall bör ett implantatsbyte ske en gång under en livstid.

Måste jag bära BH efter operationen?

Vi rekommenderar att du bär någon form av BH under första 6 månaderna efter operationen.

Vad betyder bröstimplantatens yta?

Ytorna på bröstimplantat är antingen släta eller texturerade, vilket interagerar på olika vis mellan implantatet och den omgivande bröstvävnaden. Din plastikkirurg kommer i samband med ditt besök att redogöra för de alternativ som bäst passar dina önskemål och förutsättningar.

subscribe to our newsletter

*indicates required
Genom att prenumerera medger jag att jag tagit del av och godkänner ER Kliniks Integritetspolicy gällande hantering av personuppgifter.